Δώρα Παντέλη: Πήγε στο ΣΕΦ, αλλά μας «ΕΚΑΨΕ» με βίντεο απο την πισίνα

Η Δώρα Παντέλη, η γνωστή sportcaster της Nova, εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), όπου θα βρίσκεται όλη την εβδομάδα για να μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Η Δώρα, η οποία είναι γνωστή για το πάθος και την επαγγελματική της αφοσίωση στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Δώρα Παντέλη

Η Δώρα Παντέλη μαγνητίζει τα βλέμματα

Γεννημένη στην Αθήνα, η Δώρα Παντέλη έχει καταφέρει να χτίσει μια εντυπωσιακή καριέρα στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνδυάσει την αγάπη της για τον αθλητισμό με τη δημοσιογραφία. Μέσα από τη δουλειά της στη Nova, έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των τηλεθεατών με τις γνώσεις της και την επαγγελματική της προσέγγιση.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο ΣΕΦ λίγο πριν το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Εθνικής Ελλάδας, η Δώρα Παντέλη επέλεξε να φορέσει ένα κομψό ροζ κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ και minimal αξεσουάρ.

Το έντονο χρώμα του κοστουμιού της αναδείκνυε την ανανεωμένη της διάθεση και την ενέργεια που φέρνει στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. Κρατώντας μια μπάλα του μπάσκετ, έδειχνε έτοιμη να μεταφέρει στους τηλεθεατές όλη την ένταση και τον ενθουσιασμό των αγώνων.

Την ίδια ώρα όμως ένα βίντεο που έχει ανεβάσει η ίδια στο προφίλ της στο instagram, έχει προκαλέσει νέο κύμα καύσωνα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την απολαύσετε σε αυτό! Προσοχή ζεματάει!