Η Ελένη Βουλγαράκη ανεβάζει θερμοκρασίες και φήμες για χωρισμό!

Η Ελένη Βουλγαράκη προκάλεσε κύμα θαυμασμού με τις πρόσφατες φωτογραφίες της που ανέβασε στα social media, στις οποίες εμφανίζεται με εντυπωσιακά μαγιό.

Η παρουσιάστρια, γνωστή για την κομψότητα και την άψογη αισθητική της, πόζαρε με αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της και προκαλώντας θετικά σχόλια από τους ακολούθους της.

Ελένη Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη ποζάρει με μαγιό ενώ η σχέση της περνά κρίση!

Ωστόσο, οι πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε η Ελένη Βουλγαράκη συνοδεύονται από φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό σχετικά με την προσωπική της ζωή. Παρά τις δημόσιες εμφανίσεις και την ενεργή παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελένη έχει εμφανιστεί μόνη της τον τελευταίο καιρό, κάτι που δεν αποδίδεται πλέον στον τραυματισμό του συντρόφου της και γνωστού ποδοσφαιριστή, αλλά στα προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν στη σχέση τους.

Αν και ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή ήταν μια λογική εξήγηση για την απουσία του από το πλευρό της Ελένης, πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους είναι ο πραγματικός λόγος.

Υπάρχουν φήμες που θέλουν την Ελένη να δέχεται κριτική από τα κοινωνικά δίκτυα ότι επηρεάζει αρνητικά την καριέρα του συντρόφου της, με αποτέλεσμα εκείνος να σκέφτεται τη μετακόμιση στο εξωτερικό για να απομακρυνθεί από την πίεση.

Οι εξελίξεις στη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη και του ποδοσφαιριστή είναι κάτι που παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει προβεί σε επίσημες δηλώσεις, αφήνοντας το κοινό να εικάζει για το τι μέλλει γενέσθαι.