Η Μαρία Αντωνά ξεσηκώνει την Χαλκιδική με τα πόδια της

Η Μαρία Αντωνά, η πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή DJ, έχει καταφέρει να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη θεαματική της μεταμόρφωση και τη νέα της σχέση.

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, και η αλλαγή στη ζωή της είναι φανερή. Η νέα της εμφάνιση έχει κλέψει τις εντυπώσεις, και δεν είναι λίγοι αυτοί που την αποκαλούν πλέον “νέα θεά των social media”.

Η Μαρία Αντωνά ξεσηκώνει την Χαλκιδική με τα πόδια της

Δείτε τη Μαρία Αντωνά να σαγηνεύει με τις πόζες της στην Χαλκιδική!

Στη ανάρτηση που μοιράστηκε μέσα στα κοινωνικά δίκτυα, η Μαρία βρίσκεται στην Χαλκιδική, παίζοντας με την κάμερα και τον φωτογραφικό φακό.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό τοπ και πορτοκαλί φούστα, συνδυασμένα με αθλητικά παπούτσια, η Μαρία δείχνει πιο λαμπερή και σαγηνευτική από ποτέ. Η εμφάνισή της είναι μια δήλωση αυτοπεποίθησης και φρεσκάδας, ενώ τα μακριά της πόδια κλέβουν την παράσταση.

Η Μαρία Αντωνά δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα DJ, αλλά και μια γυναίκα που ξέρει να αναδεικνύει την ομορφιά της με κάθε ευκαιρία. Από τις μέρες της στο Survivor, όπου κέρδισε την αγάπη του κοινού, μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, η Μαρία αποδεικνύει ότι ξέρει να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται.