Ο Πι Τζέι Ντόζιερ έδειξε τον δρόμο! Ο Κέντρικ Ναν ακολουθεί..και τέζα ο Free

Ο πρώτος Αμερικάνος παίκτης της Ευρωλίγκα που επιστρέφει στο NBA είναι ο Πι Τζέι Ντόζιερ, που πλέον ανήκει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Αυτό το γεγονός έχει στρέψει τα βλέμματα της Αμερικής ξανά προς την Ευρωλίγκα, με έναν από τους παίκτες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ομάδων του NBA να είναι ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού.

Κέντρικ Ναν

Μεγάλο ενδιαφέρον από το NBA για τον Κέντρικ Ναν – Δείτε τι αποκαλύπτει δημοσιογράφος!

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας έδωσε μια νέα διάσταση στο θέμα, αποκαλύπτοντας ότι το ενδιαφέρον για τον Κέντρικ Ναν είναι μεγάλο και η παραμονή του στην Ελλάδα δεν είναι τόσο βέβαιη όσο ίσως κάποιοι νομίζουν.

Ήδη πολλές ομάδες του NBA έχουν προσελκύσει το όνομά του, με τον ίδιο να ψάχνει ένα πραγματικά καλό συμβόλαιο και εγγυήσεις για το μέλλον του. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν σκοπεύει να αλλάξει ξανά τη ζωή του απλά για ένα συμβόλαιο όπως του Πι Τζέι Ντόζιερ, που είναι μονοετές.

Μέχρι τις 18 Ιουλίου, όταν ο Κέντρικ Ναν μπορεί να φύγει για το NBA, οι ομάδες θα εξετάσουν ακόμα περισσότερο τα αιτήματα του παίκτη, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους της φετινής Ευρωλίγκας.

Με τις εξελίξεις να είναι συνεχείς, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για το πού θα καταλήξει ο ταλαντούχος αυτός παίκτης και ποια ομάδα του NBA θα καταφέρει να τον αποκτήσει.