Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Αϊζάια Κάνααν;

Το μέλλον του Αϊζάια Κάνααν, του Αμερικανού μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, αιωρείται σε μια πραγματικά άβολη αβεβαιότητα. Το συμβόλαιό του εκπνέει σύντομα, με την φετινή σεζόν να φτάνει στο τέρμα της, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει ακόμη δηλώσει τις προθέσεις της.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν εκτός επίσημων καναλιών υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να ενεργοποιήσει την επιλογή ανανέωσης, διατηρώντας τον Κάνααν για μία ακόμα σεζόν στα κόκκινα-λευκά.

Δεν μπορεί να λεχθεί ότι η παρουσία του Αμερικανού γκαρντ στην φετινή σεζόν ήταν εύκολη. Ο Κάνααν φαίνεται να ξεκίνησε με λιγότερο από τις επιδόσεις που θα περίμενε κανείς, δείχνοντας αρκετά δυσκολεμένος το πρώτο μισό της σεζόν.

Ωστόσο, η εικόνα αυτή αλλάζει εντυπωσιακά κατά τη διάρκεια των αγώνων εναντίον της Φενερμπαχτσε και του Παναθηναϊκού. Ο Κάνααν κατάφερε να δείξει ότι είναι ένας παίκτης με χαρακτήρα, επιμονή και αποφασιστικότητα, που αλλάζει την ροή του παιχνιδιού.

Η σημαντική αυτή αλλαγή στάσης και απόδοσης του Κάνααν ίσως αποτελέσει το βασικό επιχείρημα που θα διατηρήσει τον Αμερικανό γκαρντ στα ερυθρόλευκα.

Περιμένουμε με αγωνία την επίσημη επιβεβαίωση ή ανατροπή αυτών των πληροφοριών από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Κάνααν είναι ένας παίκτης που έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε απαιτητικές καταστάσεις, όπως απέδειξε με την επίδοσή του στα παιχνίδια εναντίον της Φενερμπαχτσε και του Παναθηναϊκού.