Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Αϊζάια Κάνααν;

Sportmag

Updated on:

Αϊζάια Κάνααν

Το μέλλον του Αϊζάια Κάνααν, του Αμερικανού μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, αιωρείται σε μια πραγματικά άβολη αβεβαιότητα. Το συμβόλαιό του εκπνέει σύντομα, με την φετινή σεζόν να φτάνει στο τέρμα της, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει ακόμη δηλώσει τις προθέσεις της.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν εκτός επίσημων καναλιών υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να ενεργοποιήσει την επιλογή ανανέωσης, διατηρώντας τον Κάνααν για μία ακόμα σεζόν στα κόκκινα-λευκά.

Δεν μπορεί να λεχθεί ότι η παρουσία του Αμερικανού γκαρντ στην φετινή σεζόν ήταν εύκολη. Ο Κάνααν φαίνεται να ξεκίνησε με λιγότερο από τις επιδόσεις που θα περίμενε κανείς, δείχνοντας αρκετά δυσκολεμένος το πρώτο μισό της σεζόν.

Ωστόσο, η εικόνα αυτή αλλάζει εντυπωσιακά κατά τη διάρκεια των αγώνων εναντίον της Φενερμπαχτσε και του Παναθηναϊκού. Ο Κάνααν κατάφερε να δείξει ότι είναι ένας παίκτης με χαρακτήρα, επιμονή και αποφασιστικότητα, που αλλάζει την ροή του παιχνιδιού.

Η σημαντική αυτή αλλαγή στάσης και απόδοσης του Κάνααν ίσως αποτελέσει το βασικό επιχείρημα που θα διατηρήσει τον Αμερικανό γκαρντ στα ερυθρόλευκα.

Περιμένουμε με αγωνία την επίσημη επιβεβαίωση ή ανατροπή αυτών των πληροφοριών από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Κάνααν είναι ένας παίκτης που έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε απαιτητικές καταστάσεις, όπως απέδειξε με την επίδοσή του στα παιχνίδια εναντίον της Φενερμπαχτσε και του Παναθηναϊκού.

(Visited 14 times, 1 visits today)